Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 11χρονο αγόρι όταν ανατράπηκε η λέμβος στην οποία επέβαινε μαζί με την οικογένειά του στο “Raging River”, στο υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο της Αϊόβα, ενώ πραγματοποιούσαν εκδρομή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 16χρονου αδερφού του, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γονείς τους κατήγγειλαν ότι και οι 6 επιβάτες παγιδεύτηκαν με τις ζώνες ασφαλείας όταν ανατράπηκε η λέμβος.

Ο 11χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή, μία ημέρα μετά το φριχτό συμβάν.

Οι γονείς δήλωσε στην εκπομπή “Good Morning America” ότι πάλεψαν να λύσουν τις ζώνες τους και τελικά τα κατάφεραν, όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τους δύο από τους τρεις γιους τους που παρέμειναν παγιδευμένοι στα καθίσματά τους και προσπαθούσαν να σώσουν ο ένας τον άλλο, ενώ τους παράσερναν τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Η μητέρα είπε ότι νιώθει πως το “Raging River” της έκλεψε τον γιο της.

Το υδάτινο πάρκο υποστηρίζει ότι η διαδρομή ήταν ασφαλής και είχε επιθεωρηθεί την προηγούμενη ημέρα.

Το 2016, ένας 68χρονος εργαζόμενος έχασε εκεί τη ζωή του προσπαθώντας να βοηθήσει ανθρώπους να ανέβουν σε λέμβο όταν παγιδεύτηκε υποβρυχίως και χτύπησε το κεφάλι του σε τοίχο.  Η χήρα του μήνυσε το πάρκο και έλαβε άγνωστη αποζημίωση μετά από απόρρητη συμφωνία.

Πηγή: Daily Mail

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω