Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων ασκήθηκε στον προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες του μέσα στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πριν από μερικές εβδομάδες, τρεις κοπέλες υπέβαλαν μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του προπονητή. Ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για το θέμα και στην πορεία της έρευνας προέκυψαν ακόμη δυο κοπέλες, θύματά του. Του ασκήθηκαν οι κακουργηματικές διώξεις και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, γιατί φέρεται η κακοποιητική του δράση να εκτείνεται μεχρι σήμερα. Από την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του διαπιστώθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Τον βαραίνουν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Ο 44χρονος, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω