Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλονίκη, παρά τις απειλές που, όπως ισχυρίζεται, δέχεται για τη ζωή του, είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τη δικαίωση κάθε κοπέλας που βιώνει κάτι αντίστοιχο.

Ο ίδιος, το μεσημέρι της Δευτέρας 17/1 έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, λέγοντας πως είναι σε σοκ, ωστόσο, θέλοντας να ενθαρρύνει κοπέλες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, έστειλε ένα νέο μήνυμα συμπαράστασης.

Ο Ηλίας Γκιώνης δημοσίευε μία φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια και τη συνόδευσε γράφοντας: «Εχθές το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι με ψάχνει η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ευχαριστώ και ότι θέλει να γίνουμε μία ομάδα μαζί με τον δικηγόρο της για να παλέψουμε με τα τέρατα. Μίλησα με τον Χρήστο τον δικηγόρο της και μου έλεγε ο άνθρωπος ευχαριστώ για όσα κάνω, μου ανέλυσε όσα στοιχεία έχει και είπαμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα μαζί. Είμαι σε σοκ αλλά κλαίω από χαρά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα, τα όσα θυμάται η κοπέλα είναι ακραία.

Στηρίζουμε τον αγώνα της κοπέλα μου είπε ότι αυτή πέρασε ότι πέρασε τώρα θα παλέψει για τα υπόλοιπα κορίτσια και μου ζήτησε όποιο κορίτσι θέλει να σας δώσω το κινητό της για να μιλήσετε και να γίνεται ομάδα».

 

Περισσότερα Εδω