Καλεσμένος στην εκπομπή 2night show,με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός, εχθές το βράδυ και η αλήθεια μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ανάμεσα στα τόσα θέματα που θίχτηκαν, μίλησε και για ένα περιστατικό το οποίο έχει χαραχτεί βαθιά και στην ψυχή αλλά και στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα είχε πάθει κάποιο ατύχημα και αυτό τον στιγμάτισε πολύ ψυχολογικά.

Η εξομολόγηση που έκανε

  • Όπως εξομολογήθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής πριν τρία ολόκληρα χρόνια έπαθε ένα ατύχημα το οποίο στάθηκε αφορμή για να του αλλάξει την ζωή, επίσης αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ερχόταν από το μακρινό του παρελθόν αλλά επίσης τον έχει στιγματίσει, αυτό ήταν το εξής: Όπως είπε ο ίδιος ο τραγουδιστής όταν βρισκόταν στην ηλικία των13 χρονών πέρασε μία άσχημη κατάσταση με το νεφρό του και ότι από θαύμα δεν το έχασε.

Τι αποκόμισε από την κατάσταση

  • Με αυτές τις δύο αποκαλύψεις , κατέληξε στο γεγονός, ότι από αυτά που έχει περάσει, έχει αποκομίσει πάνω του πολλά σημάδια και πολλές τομές τις οποίες δεν αγάπησε ποτέ του και ότι για να τις κρύψει αποφάσισε να γεμίσει τα σημεία με πολλά τατουάζ.

Ψυχολογικές διακυμάνσεις

  • Ακόμα εξομολογείτε και μας σοκάρει, ότι ψυχολογικά τον έχει επηρεάσει πολύ όλο αυτό και του έχει αφήσει πολλά εσωτερικά σημάδια. Τέλος παραδέχεται ότι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ακόμα είπε ότι τα σημάδια που έχει στο σώμα του, ουσιαστικά είναι χαρακιές στην ψυχή του.

Αλλαγές στην ζωή του

  • Τέλος παραδέχτηκε ότι μετά από εκείνο το ατύχημα άλλαξαν πολλά στην ζωή του, αποφάσισε να αλλάξει τόσο συνεργάτες επαγγελματικά και να φέρει καινούργια πρόσωπα, όσο και ότι άλλαξε και η ζωή του αδερφού του, αφού πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το εξωτερικό και να έρθει μόνιμα να μείνει στην Ελλάδα.

Ακολουθεί βίντεο με την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω