Η Ηλέκτρα Αστέρη με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media περιγράφοντας την δική της εμπειρία από τον θηλασμό με τις κόρες της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια μπορούν να θηλάζουν δημοσίως τα μωρά τους, αφού τα… περίεργα βλέμματα πλέον περιορίζονται.

«Αυτή την εβδομάδα γιορτάζουμε την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Οι δυο μου κόρες θηλάζουν ακατάπαυστα μέχρι και σήμερα. Σχεδόν 3.5 χρόνια η μεγάλη μας και 1 χρόνο η μικρή. Και συνεχίζουμε μέχρι όσο επιθυμούν τα κορίτσια μας.

Το ταξίδι είναι υπέροχο. Με τα πάνω και τα κάτω του. Με τις ομορφιές και τις δυσκολίες του. Όπως κάθε τι που αξίζει άλλωστε», ανέφερε η Ηλέκτρα Αστέρη.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Τα οφέλη του θηλασμού είναι πλέον πασίγνωστα και είμαι πανευτυχής για αυτό. Οι νέες μητέρες είναι πολύ πιο ενημερωμένες από ότι όταν ξεκίνησα εγώ και γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα για τον μητρικό θηλασμό και την σημασία του.

Πλέον η μαμά μπορεί να δένεται με το μωρό της, να το ταιζει και να το κανακευει δημόσια, χωρίς περίεργα βλέμματα. Πλέον έχει αρχίσει να θεωρείται φυσιολογικό και όχι αξιοπερίεργο», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω