Μετά από ταχύτατες διαδικασίες το σχολικό κτήριο Γυμνασίου-Λυκείου του Δομενίκου που είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου στην περιοχή της Ελασσόνας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Με χαρά ανακοινώνω σήμερα (σ.σ. χθες το βράδυ) ότι οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και του Λυκείου Δομενίκου θα επιστρέψουν κανονικά στο σχολικό κτήριο του Δομενίκου τη Δευτέρα 10 Μαΐου, δύο μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου, που έπληξε το σχολείο τους.

Επισκέφτηκα σήμερα με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο #Στέλιο_Δημότσιο το χώρο του σχολείου, όπου προχωρούν με πολύ εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επισκευής, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή του Θωμά.

Είχα δεσμευτεί προσωπικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου Δομενίκου ότι μετά το Πάσχα θα επιστρέψουν κανονικά στο σχολείο τους. Είμαι ευτυχής που γίνεται πράξη.

Για την ταχύτητα εκπόνησης της μελέτης και την άμεση έναρξη των εργασιών επισκευής οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Δημότσιο, που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση, στην αρχιτέκτονα μηχανικό – ειδική σύμβουλο Δημάρχου Δώρα Κουτσαμπασούλη που εκπόνησε τη μελέτη και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας Χρυσούλα Ζαρίφη που ενέκρινε τη μελέτη και συντόνισε τη διαδικασία ανάθεσης του έργου.

Η επισκευή του σχολείου χρηματοδοτείται από την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και το Δήμο Ελασσόνας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

The post Ζωντανεύει ξανά μετά τον σεισμό το σχολείο στο Δομένικο (φωτο) appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω