Ο υποψήφιος στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας Δημήτρης Μητσιούλης, σε δήλωσή του και απεθυνόμενος στους συναδέλφους του, επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι νιώθω περήφανος που θα εκπροσωπήσω τον Λαρισαίο και την Λαρισαία έμπορο επιχειρηματία και έναν  από τους πιο παλιούς συλλόγους της Ελλάδος που το έτος ιδρύσεως του είναι 1897 .  Διακαής μου πόθος είναι να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές   όλα τα μέλη, που  αριθμούν περίπου τα 2.200 άτομα και  όχι να παρευρεθεί  μόνο το 1/4 αυτών που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Έτσι, όλοι μαζί… χωρίς κομματικές ταυτότητες είναι ώρα να δράσουμε για το καλό μας. Είναι ντροπή  για τον ιστορικό αυτο σύλλογο να υπάρχουν παλιοί εκλογομάγειρες και βοηθοί αυτών  να βολεύονται με την εκλογή τους στα απόλιθάρια της πολιτικής.

Ερωτώ λοιπόν τι μας χωρίζει ;  Μήπως μας ενώνουν τα διαχρονικά προβλήματα π

ου  λιμνάζουν  εδώ και δεκαετίες μέχρι σήμερα ; Φυσικά!

Τέλος, ο έμπορος από την φύση του είναι <<επανάστασης>> δεν δέχεται αυτήν την μακροχρόνια υποδούλωση και κοροϊδία στην ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Αυτό το διαβάσαμε  και πριν την επανάσταση του 1821 με τους μπροστάρηδες εμπόρους της Οδησσού της Ρωσίας . Τσακάλωφ,Σκουφά, Ξάνθο κλπ..

ΥΓ: πρός όλους τους συναδέλφους..κυρίες και κύριοι   ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας και σας υπόσχομαι ότι οι καλύτερες μέρες θα είναι γεγονός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω