Μοιράσου το αρθρο!

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Βολιωτών στην αποψινή εκδήλωση του Αχιλλέα Μπέου και της παράταξης “Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική” στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Σύσσωμη η δημοτική ομάδα, αλλά και οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο επόμενο αυτοδιοικητικό σχήμα και θα διεκδικήσουν τον Δήμο Βόλου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βρέθηκαν εκεί, για να ανταλλάξουν ευχές και να κάνουν έναν σύντομο απολογισμό του παραγώμενου έργου.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Βολιώτισσα παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία λόγω καιρικών συνθηκών αποκλείστηκε στην Αθήνα και δε μπόρεσε να βρεθεί εκεί με τη φυσική της παρουσία.

Τα δύο φλουριά της πίτας αντιστοιχούσαν σε δύο χρυσές λίρες.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν:ο Πρόεδρος του Astra και Δικηγόρος Σάκης Κοκκίνης με την συζυγό του Ράνια Αργυρίου Δικηγόρο  ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης, o περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Βίκυ Τσεκούρα, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρώην βουλευτής Π. Μαρκάκης, εκπρόσωπος του βουλευτή Κ. Μαραβέγια, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο σύμβουλος τραπεζοασφαλιστικών θεμάτων Σάκης Τζήμας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΒ Σ. Αναγνώστου, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μ. Σολομών κ.α.

 

Περισσότερα Εδω