Διατεθειμένη να πληρώσει μέχρι και 5.000 ευρώ φαίνεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να γίνει επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη, αλλά και για να γίνει η κοστοβόρα επαλήθευση DNA στα επτά νέα φιαλίδια αίματος της μικρής.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Live News.

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Με εντολή της ανακρίτριας, η εξέταση DNA στα φιαλίδια πάντως έχει ήδη ανατεθεί στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η πλευρά Πισπιρίγκου όμως ζητά με νέο αίτημα να γίνει ταυτόχρονα ο ίδιος έλεγχος και σε άλλο εργαστήριο -δικής της επιλογής- και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη είναι διατεθειμένη να αναλάβει η ίδια το κόστος που σύμφωνα με πληροφορίες του Live News δεν αποκλείεται να φτάνει και τα 5.000 ευρώ, αν φυσικά το επιτρέψει η ανακρίτρια.

 

 

Περισσότερα Εδω