Ένα λάθος στην ερμηνεία των όσων είπε η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξής της έγινε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου. 

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος παρερμηνεύοντας τα λεγόμενα της κοπέλας είπε πως από δική της επιλογή δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα. Το λάθος αυτό, στάθηκε ικανό για να ξεσπάσει ένα νέο κύμα επιθέσεων στα social media. Σήμερα. θέλοντας η δημοσιογράφος να διορθώσει το λάθος της, ζήτησε τον λόγο από την παρουσιάστρια και ανέφερε,

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για το λάθος αυτό.

«Εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου και την παιδεία σου. Επειδή λοιπόν εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, χθες έγινε μια παρανόηση. Μας συγχωρείτε, έγινε μια παρανόηση κάτι που μπορεί να συμβεί στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής και ζητάω και προσωπικά για το λάθος αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω