Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε μέσα από το «The 2Night Show» να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Ρούλα Ρέβη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε η φωτογράφος σχετικά με κάτι που την είχε ενοχλήσει στον παρουσιαστή.

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Φαίη Ξυλά για τη διαφορά ηλικίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Δεν την γνωρίζω αλλά είναι εξαιρετική. Θέλω να ξαναπώ συγγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Πολλές φορές από τις συζητήσεις μπορεί να μου ξεφεύγει κάτι. Χίλια συγγνώμη αν στεναχώρησα την Ρούλα Ρέβη και το εννοώ. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μερικές φορές δεν τα καταφέρνω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…».

 

Περισσότερα Εδω