Τέλος εποχής για τη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Αρχικά η είδηση του χωρισμού τους ξεκίνησε ως έντονη φήμη, μέχρι τη στιγμή που οι δυο τους επιβεβαίωσαν το φινάλε της σχέσης τους, κάνοντας κοινή δήλωση στην εφημερίδα Espresso

“Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί”, παραδέχτηκαν, με τον χωρισμό τους να γίνεται πρώτο θέμα για τα life style media.

“Δεν έχω σκεφτεί καν το εάν θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης ή εάν θα ήθελα να παντρευτώ. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αν κάνω παιδιά, τότε νομίζω είναι που θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπός μου και όχι απλά μια σχέση γιατί νιώθω ασφάλεια”. δήλωνε πριν από μερικά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος.

 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κοινής τους ζωής, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κράτησαν τις λεπτομέρειες της σχέσης τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες.

Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί σε βραδινή έξοδο ήταν ένα χρόνο πριν τον χωρισμό τους, τον Ιούλιο του 2020 στο Θέατρο Άλσος όπου και είχαν παρακολουθήσει την “ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition”.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω