Η Εύα Καϊλή θα κρατείται στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες τουλάχιστον μέχρι την απολογία της, στις 22 Δεκεμβρίου. Η 44χρονη, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρίσκεται μόνη, σε χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα κελί φυλακής.

Μετά και την προφυλάκιση του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, παρακολουθεί τις εξελίξεις από την τηλεόραση ενώ, σύμφωνα πάντα με το Star, μιλά στο τηλέφωνο συνεχώς με την οικογένειά της.

Στο κελί της έχει παράθυρο που βλέπει στις εγκαταστάσεις των φυλακών, συσκευή τηλεφώνου και ψυγείο.

Στην πτέρυγα όπου κρατείται φέρεται να έχει συναναστροφές με ακόμα 20 κρατούμενες, οι οποίες -σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο- έχουν σκοτώσει κι έχουν βιάσει, ενώ υπάρχουν και άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα «λευκού κολάρου».

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», υποστήριξε ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ μιλώντας στο Star και την Έλγκα Νταϊφά.

Δες περισσότερα στο δελτίο του Star:

Περισσότερα Εδω