Η Εύα Αντωνοπούλου αποχαιρέτησε χθες Τετάρτη 31/5 το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια.

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ» είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων που εκφώνησε στον ΣΚΑΪ πριν πάει στο… Open Tv.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν απ’ έξω.

«Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Κρατάς τα όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας. Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη διάδοχό μου, Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδερφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή. Λέω εις το επανιδείν.

Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ και έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή μου να κάνω μια επαγγελματική αλλαγή. Τέλειωσε το συμβόλαιο μου ένα μήνα πριν γιατί αυτά είναι διαδικαστικά. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα. Δεν έχω λόγο να μην το πω, αν ήταν κάτι θα το έλεγα. Έχω δει τα δημοσιεύματα για το Open. Δεν είναι η ώρα αυτή. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστώ» ανέφερε η Εύα Αντωνοπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Περισσότερα Εδω