Τα… αποκλεισμένα πεζοδρόμια από τις κορδέλες που περικλείουν τα κτίρια στη Λάρισα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό, αλλά ακόμη εδώ και τρεις μήνες δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, είναι το θέμα που καυτηριάζει Λαρισαία πολίτης (και δεν είναι η μόνη) μέσα από τα social media.

«Αποκλειστήκαν τετράγωνα για να μην πέσουν τα χαλάσματα που άφησε ο εγκέλαδος σε κτήρια, έργα όμως δεν είδαμε ακόμη» αναφέρει η Λαρισαία δημότης συμπληρώνοντας: «Είμαστε αναγκασμένοι να περπατάμε στη μέση του δρόμου με ψώνια, με τα παιδιά μας και μόλις ακούμε αυτοκίνητο τρέχουμε να σφηνώσουμε ανάμεσα στα σταθμευμένα σαν τις κατσαρίδες».

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανάρτησε:

Αυτά τα «δημοτικά έργα» πότε θα τα δούμε;; Έχουν περάσει 3 μήνες από τον σεισμό και φυσικά κορδέλες μπήκαν, αποκλείστηκαν ολόκληρα τετράγωνα για να μην πέσουν τα χαλάσματα που άφησε ο εγκέλαδος σε κτήρια. Έργα όμως δεν είδαμε ακόμη. Είμαστε αναγκασμένοι να περπατάμε στη μέση του δρόμου με ψώνια, με τα παιδιά μας και μόλις ακούμε αυτοκίνητο τρέχουμε να σφηνώσουμε ανάμεσα στα σταθμευμένα σαν τις κατσαριδες. Τις περισσότερες φορές τρώμε κι ένα βρισίδι από τους οδηγούς · και με το δίκιο τους- καθώς δεν γνωρίζουν ότι το πεζοδρόμιο σε όλο το τετράγωνο έχει αποκλειστεί για τους πεζούς. Όταν ( το απεύχομαι εννοείται ) γίνει ατύχημα θέλω να ξέρω θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη;; Στην Παπακυριαζη τα ίδια. Να σοβαρευτούν λίγο οι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι. Τώρα θα μου πεις εδώ έχουν ακόμη τους ανθρώπους σε τροχόσπιτα στο Δαμασι .., τι ψάχνω ;;; Αίσχος πια … Ακούτε εκεί στον Δήμο ;;; Με πινακίδες δεν τελειώνουν τα έργα αγαπητοί, τον Αλαντιν με το μαγικό λυχνάρι περιμένετε να ανοίξει τα πεζοδρόμια; Σουρεάλ η καθημερινότητα μας… 3 Μήνες !!!! Σοβαρά τώρα, δεν ντρέπεστε; Ευχαριστούμε που μας σώσατε από το τοιχίο και θα πάμε από αυτοκίνητο….”.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω