Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη η Ευφημία Καλογιάννη η οποία συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” όπου υποδύεται την αστυνομικό και δεξί χέρι του Αντώνη. Η ηθοποιός πέρα από τον ρόλο της στη σειρά, αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο αλλά και στις δουλειές που έχει χρειαστεί να κάνει προκειμένου να μπορεί να επιβιώσει.

Μάλιστα, η Ευφημία Καλογιάννη, αποκάλυψε πως την έχουν προσλάβει σε δουλειά λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά παραιτήθηκε από αυτή όταν κατάλαβε ότι το αφεντικό της προσπαθεί να την προσεγγίσει ερωτικά.

«Πάντα έκανα και άλλες δουλειές στη ζωή μου. Έχω δουλέψει πολύ ως γραμματέας, έχω κάνει πολλή δουλειά γραφείου ενώ ήθελα να την αποφύγω πάντα έρχεται, έχω δουλέψει στην εστίαση… Έχω νιώσει άβολα ως γραμματέας. Έχω δει ότι έχω επιλεχθεί επειδή έχω μια εμφάνιση, ναι μεν έχω ένα πτυχίο που βοηθά να ανταπεξέλθω σε μια δουλειά γραφείου αλλά από εκεί και πέρα κατάλαβα ότι επιλέχθηκα γιατί το παρουσιαστικό μου δεν ταίριαζε μόνο στο περιβάλλον αλλά και στον εργοδότη. Αποχώρησα πολύ σύντομα» δήλωσε η Ευφημία Καλογιάννη.

Περισσότερα Εδω