Οι φετινές γιορτές ήταν αρκετά διαφορετικές για την Ευγενία Σαμαρά. Η όμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη σειρά του Alpha «Σασμός» βίωσε μια από τις πιο οδυνηρές απώλειες της ζωής της, καθώς στα μέσα Δεκέμβρη έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Η Ευγενία Σαμαρά έτρεφε τεράστια αδυναμία και αγάπη στον μπαμπά της και ο θάνατός του τη βύθισε σε ανείπωτη θλίψη.

Ωστόσο, η ταλαντούχα ηθοποιός από την πρώτη στιγμή είχε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση τόσο του συντρόφου της Γιάννη Ποιμενίδη αλλά και των φίλων της, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε και την ονομαστική της εορτή την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου. Αν και μουδιασμένη κατάφερε να τα γιορτάσει μαζί με τους στενούς της ανθρώπους, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η σημερινή μου γιορτή…μουδιασμένη, στολισμένη, παράξενη και ασπρόμαυρη. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την μπόλικη αγάπη που δίνει σιγά σιγά χρώμα και ζεστασιά. Πάρτε μια αγκαλιά τους ανθρώπους σας για αρκετά δευτερόλεπτα και πάρτε μια βαθιά ανάσα…Είμαστε όλοι μαζί».

Η Ευγενία Σαμαρά πέρασε ήρεμα Χριστούγεννα μαζί με τον αγαπημένο της και τους κολλητούς της. Παράλληλα, μετά τα γυρίσματα της σειράς αφιερώθηκε στη νέα εφαρμογή που δημιούργησε η ίδια για τα ζωάκια, έχοντας το δικό της περίπτερο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 

«Επειδή έκανα Ρολερμπλέιντς στα 10 μου, μου φάνηκε πολύ λογικό το παγοπατινάρισμα. Ανακάλυψα ότι το σώμα έχει μνήμη… Ασθενή».

 

Οι τελευταίες βόλτες της χρονιάς.

«Έχω πάρει κάποιες ευχές που μου λένε κακή χρόνια και δεν ξέρω αν φταίει το οτοκορεκτ ή αν κάτι ξέρουν… Εγώ πάντως σώθηκα από βέβαιο πάτημα μικρού τρενακίου».

 

Η νέα χρονιά βρήκε την Ευγενία Σαμαρά να αφήνει σιγά σιγά τις δύσκολες στιγμές πίσω της και να χαμογελά ξανά!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω