Η Praktiker Hellas είναι δίπλα μας και τα φετινά Χριστούγεννα, δίνοντάς μας αμέτρητες επιλογές σε Χριστουγεννιάτικα είδη, αλλά και στολισμό. Παράλληλα, μας προτείνει λύσεις και για τη θέρμανση σπιτιού, με ποικιλία συσκευών, αλλά και συμπληρωματικών ειδών, προκειμένου το σπίτι μας να γίνει το πιο ζεστό χριστουγεννιάτικο καταφύγιο.

H Praktiker είναι σύμμαχός μας σε κάθε δραστηριότητα την περίοδο των γιορτών, ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Από το πρώτο στόλισμα του δέντρου των παιδιών και το γιορτινό τραπέζι με τους αγαπημένους μας, έως και τη χριστουγεννιάτικη σέλφι που θα ανεβάσουμε στα social media, βρίσκεται στο πλευρό μας, κάνοντας κάθε μας στιγμή γιορτινή και…ζεστή. Τα αντικείμενα, τα διακοσμητικά, τα έπιπλα Praktiker, είναι το μέσο για να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές στον μέγιστο βαθμό.

Άλλωστε, μέσα από τον νέο της Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο, η Praktiker μας εμπνέει να βρούμε όλα όσα πρακτικά χρειαζόμαστε για τα Χριστούγεννα! Χριστουγεννιάτικα δέντρα φυσικά ή αληθοφανή, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε λαμπάκια για το δέντρο που θα επιλέξουμε, και για κάθε χώρο του σπιτιού. Ειδικά για τα λαμπάκια του δέντρου μας, μάλιστα, η Praktiker μας βοηθά να βρούμε τον ιδανικό φωτισμό! Ακόμη, βρίσκουμε μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια για κάθε γούστο και στυλ, για να κάνουμε πιο γιορτινούς τους χώρους του σπιτιού μας. Και επειδή τα καλέσματα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο, στα καταστήματα Praktiker έχουμε πολλές επιλογές σε υπέροχα σερβίτσια: πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα, αλλά και διακοσμητικά για το τραπέζι, για να δημιουργήσουμε το πιο ξεχωριστό art de la table, που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους μας.

Παράλληλα, απαραίτητο συστατικό των γιορτών είναι και η ζεστασιά. Έτσι, με ένα ξεφύλλισμα στον Κατάλογο Θέρμανσης, θα ανακαλύψουμε αμέτρητες λύσεις που θα δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο μας, για να τον απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο τις μέρες των Χριστουγέννων. Με πολλές επιλογές σε αφυγραντήρες, ηλεκτρική θέρμανση, κλιματισμό, καθαριστές αέρα, σόμπες, θερμοστάτες, ενεργειακά τζάκια και αξεσουάρ τζακιού αλλά και καύσιμη ύλη, θα βρούμε ό,τι ζητάμε για το σπίτι, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα, η Praktiker συστήνει μια σειρά από χαλιά και μοκέτες, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες, που παράλληλα με τη ζεστασιά θα φέρουν και μια νότα ανανέωσης στα αγαπημένα μας δωμάτια. Ακόμη, οι clima experts παραμένουν πάντα κοντά μας για να μας δώσουν συμβουλές ώστε να φτιάξουμε το κατάλληλο κλίμα στον χώρο μας, ενώ στο praktiker.gr μπορούμε να βρούμε χρήσιμα tips και ιδέες για ό,τι αφορά στη θέρμανση και την ατμόσφαιρα.

Τέλος, η Praktiker, σε συνεργασία με την Avin, με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου, μας κάνει δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο αξίας €24,90, έως τις 31/3/2022.

Η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός για την προετοιμασία του σπιτιού μας για τις γιορτές, καλύπτοντας κάθε μας ανάγκη. Μέσα από το Praktiker Λάρισας, αλλά και μέσα στο praktiker.gr, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας με έως και 48 άτοκες δόσεις. Ενώ για αγορές άνω των €250, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΣΗ θέλεις»! Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούμε και από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις καθώς και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω