Την διάθεση γραφείων στις παρατάξεις του Δήμου Λαρισαίων, αφορά η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Απόστολου Παπαπαρίση,  προς το σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, νέος στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, λίγο μετά τις εκλογές, ενημερωνόμουν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις ότι υπήρχε μία συμφωνία, μία πρόθεση, ένα αίτημα, προκειμένου να διατεθούν γραφεία στις δημοτικές παρατάξεις για να έχουν ένα χώρο να συναντιώνται. Ένα χώρο για να τους επισκέπτονται οι δημότες. Ένα γραφείο για να στέλνουν τυχόν επιστολές ή και παράπονα, οι δημότες.

Άκουγα ότι όλοι συμφωνούσαν και ότι θα ήταν θέμα ολίγων μηνών να γίνει πράξη. Πέρασαν εβδομάδες, μήνες, χρόνια και ουδείς πλέον από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής δεν αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

Το ξεχάσατε κ. πρόεδρε, ως παράταξη αναφέρομαι, φοβάστε κάτι ή να συμπεράνουμε ότι ισχύει κι εδώ «το τάξιμο δεν κοστίζει». Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι κοστίζει. Κοστίζει στην αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου και αυτό όσο μικρό κι αν θεωρείται ως θέμα, οι δημότες μας το βλέπουν.

Κατόπιν των παραπάνω κύριε Πρόεδρε, ερωτώ:

α.       Που βρίσκεται το εν λόγω θέμα;

β.       Έχουναρθεί κάποιες δυσκολίες που είχαν αναφερθεί στο παρελθόν μετά από ερωτήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και από συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους;

γ.       Θαέχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διάθεσης πριν το καλοκαίρι;

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω