Ερωτευμένος ξανά είναι ο Λούκας Γιώρκας και πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαρίας Παπαϊωάννου στο περιοδικό ΟΚ!, η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του κύπριου τραγουδιστή εδώ και έναν χρόνο, λέγεται Βασιλική και είναι 27 χρονών. Οι δυο τους εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία.

Ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική διατηρούν σχέση τον τελευταίο χρόνο. Η 27χρονη με καταγωγή από τον Διδυμότειχο, ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στη Real Life: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Δες το δημοσίευμα του περιοδικού:

Φωτογραφίες για το ΟΚ: NDP Photo / Νίκος Ζώτος

 

Περισσότερα Εδω