Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Εριέττα Κούρκουλου και τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς ο μονάκριβος γιος τους έχει για πρώτη φορά την ονομαστική γιορτή του.

Ο μικρός Νίκος – όπως ονομάστηκε από τον πατέρα της αλλά και τον πατέρα του συζύγου της – γιορτάζει και η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα για εκείνον. Παράλληλα, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία τους από την παραλία, όπου η ευτυχισμένη μητέρα θηλάζει τον γιο της.

«Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου… Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου. Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας…

Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά. Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα» ευχήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου στον γιο της.

«Εμείς έχουμε έναν Νίκο… Θεωρούσα δεδομένο ότι τον γιο μου θα τον λένε Νίκο. Ήμουν τυχερή γιατί παντρεύτηκα έναν άντρα που και τον δικό του πατέρα τον έλεγαν Νίκο και ο Βύρωνας τον έχει χάσει και αυτός από καρκίνο. Είχαμε αρκετά κοινά και ήταν εύκολη η απόφαση του ονόματος.

Ένα όνομα δεν θα πρέπει να δίνει την λανθασμένη εντύπωση ότι έρχεται ένα παιδί να μας γεμίσει ένα κενό. Το κενό του πατέρα είναι πολύ διαφορετικό από ένα παιδί. Δεν μπορεί να γεμίσει με την παρουσία κανενός αυτό το κενό. Το κάναμε τιμητικά. Ο πατέρας μου είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ήταν πολύ αυθεντικός, επικίνδυνα αυθεντικός. Δεν λογάριαζε τίποτα, ποιον έχει μπροστά του, τους τύπους… Μακάρι να το δω στον γιο μου γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Κεραία» για την επιλογή του ονόματος του γιου της.

Περισσότερα Εδω