Σε επτά συλλήψεις και τρεις προσαγωγές προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε σε διάφορες περιοχές του λεκανοπέδίου, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες είναι Ελληνες και αλλοδαποί, ενώ κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για ξυλοδαρμούς και εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων. Οσον αφορά στους προσαχθέντες, αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σημειώνεται, ότι οι επτά συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για όπλα, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βαριάς σωματικής βλάβης και εκβιάσεις.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε λίγο μετά τη διπλή στυγερή δολοφονία των 2 ατόμων στον Κορυδαλλό. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, καθώς επίσης και για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω