Οι φήμες πολλές τους τελευταίους μήνες με την Κατερίνα Καινούργιου να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει ότι η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει λήξει.

Στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα», η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τις σκέψεις της να υποβληθεί σε κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον γνωστό εφοπλιστή.

«Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πο ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, δηλώνοντας δηλαδή ελεύθερη. (Δες εδώ όλα όσα ειπώθηκαν)

Μπορεί σήμερα να αποκάλυψε στην ουσία ότι είναι μόνη της, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη δύσκολη περίοδο που διανύει τους τελευταίους μήνες στην προσωπική της ζωή.

«Στο Instagram μπορώ να γράψω it’s complicated; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στις αρχές του έτους.

«Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς» είχε πει η παρουσιάστρια τον περασμένο Δεκέμβρη για τη συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της.

 

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής τον Νοέμβρη του 2021, όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πως η Κατερίνα Καινούργιου τον στήριξε στον χωρισμό του, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει: «Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου».

 

Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να τα βρίσκει ξανά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο όλα δείχνουν πως η σχέση αυτή έχει οριστικά τελειώσει.

 

Περισσότερα Εδω