Διαρκείς επαφές έχει ο υποψήφιος για την προεδρία της νομαρχιακής της Ν.Δ. Ζήσης Γρηγορίου στο νομό Λάρισας.

Με αφορμή συναντήσεις σε Φάρσαλα και Ελασσόνα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Η ΔΕΕΠ Λάρισας είναι αλληλένδετη με το σύνολο των επαρχιών του νομού και βασική πεποίθηση μου είναι ότι το σύνολο των επαρχιών θα διαδραματίσουν πρωτεύοντα και ουσιαστικό ρόλο όχι μόνο για τη διαδικασία εκλογής προέδρου, αλλά πάνω από όλα για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λάρισας.

Στα πλαίσια αυτά, επισκέφθηκα την επαρχία Ελασσόνας αλλά και την επαρχία Φαρσάλων έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσω με πλήθος στελεχών από τις αντίστοιχες Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ συζητήθηκαν πλήθος ζητημάτων. Δηλώνω και δημόσια, πως οι συναντήσεις αυτές δεν θα τελειώσουν εδώ… παραμένοντας ως απλές προεκλογικές συναντήσεις (ψηφοθηρίας – συλλογής ψήφων ή όπως αλλιώς θέλετε). Για εμένα η επαρχία αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Νομού Λάρισας και το σύνολο των επαρχιών του Νομού μας θα έχουν ουσιαστικό λόγο στην επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.

Οι συζητήσεις περιέλαβαν πλήθος τοπικών ζητημάτων αλλά και άλλα ζητήματα. Ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και οι ανησυχίες των στελεχών για την ενδεχόμενη μη έγκαιρη ενημέρωση του συνόλου των μελών του κόμματος για τον τρόπο εγγραφής νέων μελών και επανεγγραφής μελών στη Νέα Δημοκρατία λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω