Μοιράσου το αρθρο!

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Δ.Σ του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Ιδρύματος Γηροκομείου Βόλου κ. Σοφία Βαρλάμη, η κ. Νίκη Τσιλιβίδου και κ. Δέσποινα Κώσταινα, μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου, καθώς και η Διευθύντρια του Γηροκομείου κ. Κωνσταντίνα Δημητρίου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, στο πλαίσιο των επαφών και της συνεργασίας τους με αντίστοιχα ιδρύματα κοινωνικού χαρακτήρα και προσφοράς.

Τα μέλη της Διοίκησης του Γηροκομείου Βόλου υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της δομής Πατήρ Χρήστος Μπούντης καθώς και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Ιωάννης Μόσχος, οι οποίοι τους ξενάγησαν στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους της δομής

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ειχαν  την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα και ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες και λειτουργίες των Ιδρυμάτων και να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις.

Τα μέλη του Γηροκομείου Βόλου ευχαριστούν σε ανακοίνωσή τους το Σουρλίγκειο Γηροκομείο για την υποδοχή και εύχονται στη Διεύθυνσή του καλή συνέχεια στο έργο της.

Περισσότερα Εδω