Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της κατηγορουμένης Ε.Κ. για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. «Άποψη της υπεράσπισης την οποία εξέφρασα στο μικτό ορκωτό δικαστήριο είναι ότι είναι απολύτως λανθασμένη η κατηγορία που αντιμετωπίζει η πελάτισσά μου. Και από απόπειρα ανθρωποκτονίας θα πρέπει το δικαστήριο να μετατρέψει την κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως είναι η νομολογία όλων των ελληνικών δικαστηρίων μέχρι σήμερα» ανέφερε αρχικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Ζήτησα να μιλήσω στην Ιωάννα, το τραγικό θύμα αυτής της υπόθεσης για να της εκφράσω την συμπαράστασή μου σε σχέση με την τραγική περιπέτεια που θα συνεχίσει για πολλά χρόνια. Η συμπάθεια της υπερασπίσεως και προσωπικά εμού δε σημαίνει ότι θα περιορίσω ή θα συμβιβαστώ στην εκτέλεση των υπερασπιστικών μου καθηκόντων. », απάντησε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η Ιωάννα του απάντησε ότι αντιλαμβάνεται και δέχεται όσα της είπε και ξεχωρίζει την ανθρώπινη διάσταση του θέματος από την ιδιότητά του ως υπερασπιστή.

Περισσότερα Εδω