Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον 40χρονο άντρα που ήταν “η πέτρα του σκανδάλου” και για τις συναντήσεις που είχε με την δράστιδα πριν την επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα ξεκαθάρισε στο Super Κατερίνα ότι ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν από τους δύο, ενώ αποκάλυψε πως την Ε.Κ. την έβλεπε μία φορά τον χρόνο.

“Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και να εξετάζουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει στα δικαστήρια και να πει την αλήθεια. Δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω τη φωνή και την όψη του. Δεν είχα καμία σχέση μαζί του και είναι άσχημο να μιλάμε για ερωτική αντιζηλία. Πέρα από το facebook, δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία. Ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε κάποιος από την πλευρά του.

Εγώ δεν ενόχλησα κανέναν από τους δύο, ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, αλλά και ειλικρινής. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εκείνη ήξερε ότι δεν έχω καμία σχέση με εκείνον.

Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο και εκεί ανταλλάσσαμε μία κουβέντα. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες.

Για το ενδεχόμενο συνεργού: Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω και να κυκλοφορεί

Για το ενδεχόμενο η δράστιδα να βγει σε πέντε χρόνια από τη φυλακή: Είναι σοκαριστικό ότι εγώ θα έχω σίγουρα μία δεκαετία να αποκαταστήσω την υγεία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό όμως που με τρομάζει είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει. Η συμπεριφορά της και η παθητική στάση μου δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει για όλο αυτό. Κανένας από την οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.

Περισσότερα Εδω