Η Ελένη Δήμου μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό πατά και πάλι γερά στα πόδια της γι΄ αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει στο πλατό του J2US και δείχνοντας έτοιμη να δώσει και πάλι τον καλύτερό της εαυτό.

Η περιπέτεια της Ελένης Δήμου, όπως είναι φυσικό, είχε αναστατώσει όλους τους συμμετέχοντες στο J2US αφού χρειάστηκε ακόμη και να νοσηλευτεί κάποιες μέρες στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το οξυγόνο της. Εκείνες τις μέρες μάλιστα, είχε μιλήσει και στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου φανερά ταλαιπωρημένη και αποκαρδιωμένη δήλωνε πως αν είναι να διασωληνωθεί προτιμά να πεθάνει στο σπίτι της. (δες εδώ τι είχε πει η Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο)

Μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη το απόγευμα της Πέμπτης ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την τραγουδίστρια του J2US και παρότι και οι δυο φόραγαν τις μάσκες προστασίας τους η χαρά και η ανακούφιση που όλα πήγαν καλά ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τους.

Η Ελένη Δήμου όμως αποδείχθηκε πως είναι αρκετά πιο δυνατή, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τη νόσο και να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Περισσότερα Εδω