Δύσκολες είναι οι τελευταίες εβδομάδες για την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου έχασε τη μητέρα της, έπειτα από μια σκληρή και γενναία μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία κόστισε πολύ στην παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι επέστρεψε στην εκπομπή της το Σάββατο 12/2 και αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της δήλωσε: «Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, 20 χρόνια τώρα, φοβόμουν τέτοιες στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς (τους συνεργάτες μου) για όλη αυτή την στήριξη και την βοήθεια που δώσατε, την εταιρεία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοηθήσατε να το διαχειριστώ όλο αυτό, όσο μπορώ…».

Την Κυριακή 13/2 η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής της ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη, κάτι που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε ένα βίντεο τον Λευκό Πύργο, χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη μετά το θάνατο της μητέρας της.

Δες επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της- «Φοβόμουν τέτοιες στιγμές»

Δες επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της

Περισσότερα Εδω