Δύο ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

Όπως ήταν επόμενο, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η Καρολίνα Καλύβα δεν έκανε καμία δήλωση, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους της παραγωγής.

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε εν μέσω σάλου για τη σχέση που δημιούργησε μέσα στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μπο. 

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Η Καρολίνα Καλύβα στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο: «Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω