Νέες προστατευτικές κορύνες τοποθετούνται από νωρίς σήμερα το πρωί της Τετάρτης στην οδό Παπαναστασίου και ειδικότερα στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Παπακυριαζή και με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο.

Στόχος του μέτρου είναι να αποτρέψει τις παράνομες σταθμεύσεις σε κεντρικές αρτηρίες, που προκαλούν «έμφραγμα» σε ώρες αιχμής και αποτελεί απόφαση που είχε ληφθεί στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων.

«Ξεκίνησε σήμερα η τοποθέτηση διαχωριστικών κορύνων στην οδό Παπαναστασίου. Αύριο θα συνεχίσουμε με την τοποθέτηση στις οδούς Παναγούλη και Μελετίου. Είναι μια σειρά μέτρων για να βελτιώσουμε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με άλλα μέτρα. Σε περίπτωση που είναι θετική η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, θα το συνεχίσουμε και σε επόμενες κεντρικές οδούς», δήλωσε στο onlarissa.gr, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων, κ. Ευάγγελος Παπαλέξης.

Γενικότερα, η πρώτη φάση της τοποθέτησης θα αφορά το τμήμα της οδού Παπαναστασίου από το ύψος της Μανδηλαρά μέχρι και την Κύπρου, της οδού Παναγούλη από το ύψος της Παπακυριαζή μέχρι την Κύπρου και της οδού Μελετίου (που οδηγεί προς το λόφο του Φρουρίου και τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου).

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω