Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας, σε πείσμα της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης κατήφειας, αποφάσισαν να σκορπίσουν στο κλίμα των ημερών χαμόγελα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των καθηγητών τους, συγκέντρωσαν τρόφιμα για το «Σπίτι της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Καρδίτσας,καθώς και χρηματικό ποσό που θα δοθεί σε δεινοπαθούσες οικογένειες της πόλης μας. Οι μαθητές επέδειξαν μεγάλη προθυμία τόσο για τη συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων, όσο και για τη μεθόδευση της όλης διαδικασίας. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν από ομάδα μαθητών και καθηγητών, με τη συνοδεία του διευθυντή του σχολείου, και παραδόθηκαν στο «Σπίτι της Αγάπης» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας. Παράλληλα, οι μικροί μαθητές είχαν τη χαρά να δεχτούν στο σχολείο τους τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, ο οποίος τους μίλησε για το νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων και απάντησε στις απορίες τους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά τού παρέδωσαν το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό, που θα δοθεί σε οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη.
Η διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές για το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και γιατην ευαισθησία και την ανθρωπιά τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τους εύχονται «Καλές Γιορτές».

e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Εδω