Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων διοργανώνει σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων στις 10 π.μ. θα γίνει επίσημη έπαρση – υποστολή Σημαίας στο Ηρώο της πόλης, με τη συμμετοχή της μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού τμήματος. Ακολούθως, στις 11 π.μ., μετά την άφιξη επισήμων, θα τελεσθεί δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τη διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, Ζαφειρία Λούτσου. Στις 11:30 π.μ. θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας διοργανώνει μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το απόγευμα και ώρα 19.30. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό που θα απευθύνει ο ανώτερος διοικητής φρουράς και αρχηγός ΤΑ, αντιπτέραρχος Γ. Φασούλας και θα ακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις από τις ορχήστρες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στη συνέχεια θα γίνει περιήγηση στον χώρο της έκθεσης ζωγραφικής και θα παρατεθεί μικροδεξίωση.

Περισσότερα Εδω