Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 17-12-2021 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Βόλο.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο δράστης, την 17-12-2021 τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας μάσκα και κουκούλα, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήταν σε λειτουργία στο Βόλο και με την απειλή όπλου σε βάρος της υπάλληλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -356,30- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του magnesianews.gr η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα εκείνης της μέρας σε κατάστημα take away στην οδό Λαρίσης στο Βόλο όπου ο δράστης έβγαλε όπλο και απείλησε την 51χρονη υπάλληλο.Η υπάλληλος, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρισκόταν μόνη στο κατάστημα. Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας στο κεφάλι κουκούλα και στο πρόσωπο μάσκα για τον κορωνοϊό, έβγαλε, πιθανόν πιστόλι, σύμφωνα με μαρτυρία της υπαλλήλου, και της ζήτησε μιλώντας Ελληνικά τα χρήματα.

Η γυναίκα δεν είχε περιθώριο να αντιδράσει, του έδωσε τα χρήματα και στη συνέχεια ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, άγνωστο προς ποια κατεύθυνση, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν τον περίμενε συνεργός.

Περισσότερα Εδω