Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον άντρα της Βασίλη Τσατσάκη και τον νεογέννητο γιο τους πήρε πριν λίγα λεπτά η Μάρα Δαρμουσλή. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο βιώνει εδώ και λίγες ημέρες της απόλυτη ευτυχία αφού στην αγκαλιά της κρατά τον δεύτερο γιο της.

Ο γάμος της Μάρας Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι με κουμπάρα την στενή τους φίλη και επιχειρηματία Χρύσα Γραβάνη. Μάλιστα τότε η Μάρα Δαρμουσλή είχε φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον έφηβο γιο της Άγγελο τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη. 

Το να αποκτήσει ένα παιδάκι όμως με τον Βασίλη Τσατσάκη ήταν κάτι που ήθελε πολύ και τώρα που αυτό συνέβη η ίσια βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

«Το επιδιώξαμε το μωράκι. Τα πράγματα έγιναν με πολύ ωραίο ρυθμό. Πολύ φυσιολογικό. Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, ζήτημα να έχουν υπάρξει 4-5 μέρες που να μην έχουμε βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά. Παντρευτήκαμε, επιβιώσαμε της καραντίνας και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο φυσιολογικό γλυκό επακόλουθο ίσως και ζητούμενο γιατί ο Βασίλης δεν έχει άλλο παιδί, εγώ έχω τον Άγγελο. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα δεύτερο παιδί και είχα βάλει ως όριο ασφαλείας μέχρι τα 40» είχε δηλώσει η Μάρα Δαρμουσλή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πλέον, είναι έτοιμη μαζί με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της να επιστρέψει στο σπίτι τους και να αρχίσουν να γράφουν το βιβλίο της νέας τους ζωής που τώρα αρχίζει. 

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος απαθανάτησε τη Μάρα Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη και τον νεογέννητο γιο τους κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο και όπως θα δεις και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία.

Η Μάρα Δαρμουσλή με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη και τους γιατρούς της Γιώργο Μπάσιο και Κωσταντίνο Πατσούρα

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω