Το τελευταίο επεισόδιο γι’ αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός. Οι εξελίξεις, αναμφίβολα, θα είναι συνταρακτικές.

Αναλυτικότερα, η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Η Στέλλα ενημερώνει τον Κώστα για τις νομικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα είναι έξαλλη ως γυναίκα έχοντας δει την κατάσταση στην οποία ο ίδιος έφερε την Άσπα. Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Ο Μαθιός προειδοποιεί την Αργυρώ ότι πρέπει να χωρίσει με τον Αστέρη.

Η Αργυρώ τον αντιμετωπίζει δίχως φόβο, όμως ο Μαθιός γίνεται εμμέσως απειλητικός. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Περισσότερα Εδω