Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 ξεκίνησε και επίσημα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας! Το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 16:00 ακριβώς, ξεκίνησε η πρώτη γενική πρόβα των χωρών που θα λάβουν μέρος στον Α’ Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο 18 Μαΐου.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού εμφανίζεται 8η στη σειρά. Το TLIFE παρακολούθησε την Dress Rehearsal της Κύπρου, η οποία ήταν εντυπωσιακή! Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και η απόδοσή της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική! Βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η χορογραφία της Chali Jennings. Αν και απαιτητική οι καθημερινές πρόβες φαίνεται πως έχουν αποδώσει καρπούς.

Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε κυριολεκτικά “φωτιά” στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ με το El Diablo και όλα δείχνουν πως αύριο θα αναστατώσει όλη την Ευρώπη με την εμφάνισή της!

Να σημειώσουμε εδώ, πως το βράδυ της Δευτέρας θα ακολουθήσει η Jury Rehersal του Α’ Ημιτελικού, με τις επιτροπές να ψηφίζουν και να καθορίζουν το 50% του τελικού αποτελέσματος.

Φωτογραφίες: THOMAS HANSES

Περισσότερα Εδω