Ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision μόλις ξεκίνησε και η ΕΡΤ όπως κάθε χρόνο μας μεταφέρει τον παλμό της μουσικής διοργάνωσης, που μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Η Ανδρομάχη, λίγο μετά τις 22:30 ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι «Ela».

Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής ανατέθηκε στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Ανδρομάχης.

Η νεαρή τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ως αναδυόμενη Αφροδίτη μέσα στο τεράστιο prop – κοχύλι, συνοδευόμενη από τις δύο χορεύτριές της, «μάγεψε», τόσο φωνητικά, όσο και σκηνικά. 

Η ερμηνεία της Ανδρομάχης ήταν άψογη και κατάφερε με τη φωνή της να γεμίσει το στάδιο του Pala Olimpico, με τον κόσμο να την αποθεώνει!

Σε λίγο βίντεο από την εμφάνιση της Ανδρομάχης

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών, καθώς και του Τελικού, είναι και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Φωτογραφίες: EBU/SARAH LOUISE BENNETT

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω