Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο “Φύλλα – Γάμος – Οικογένεια – Συμβολή στον δημόσιο διάλογο” διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

Η Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη (Ιατρός Πνευμονολόγος – μέλος του “Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά”) μίλησε στο onlarissa.gr. Μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:

“Συμμετέχουμε με το κίνημα “Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά” στη σημερινή εκδήλωση, η οποία έχει θέμα τον ομόφυλο γάμο και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί μέσα στην οικογένεια. Το κίνημά μας πιστεύει ότι ο ομόφυλος γάμος καταπατά μία σειρά δικαιωμάτων, των γονέων να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις δικές τους αρχές, των παιδιών να ζουν με τους βιολογικούς τους γονείς, θέτει σε δοκιμασία τη θρησκευτική συνείδηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας το οποίο θέλει να εργάζεται σύμφωνα με τις δικές του αρχές και την θρησκευτική του συνείδηση και δημιουργεί στην κοινωνία πάρα πολλά βάρη τα οποία θα είναι δυσβάσταχτα. Για το λόγο αυτό δε συμφωνούμε με τον ομόφυλο γάμο. Υποστηρίζουμε και προτρέπουμε τους νέους να παντρεύονται παραδοσιακά και να έχουν μια σταθερή μονογαμική δια βίου σχέση μεγαλώνοντας τα δικά τους βιολογικά παιδιά”.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων, ο οποίος και ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Βασίλειος Φανάρας (Καθηγητής Βοηθητικής Πανεπιστημίου Αθηνών) και ο Δήμος Θανασούλας (Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω).

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω