Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, το Survivor και τη μεγάλη περίοδο που έμεινε χωρίς σύντροφο.

«Ήμουν σε ένα ταξί και ήθελα να τσιρίξω όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Ήταν πολύ περίεργο, ήταν μεγάλη η χαρά μου», παραδέχτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ σημείωσε ότι «Ένα καλό παιδί βασανίζεται σε αυτή τη δουλειά. Αλλά όταν έχεις πείσμα τα καταφέρνεις. Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα».

Σχολιάζοντας τα του Survivor, από το οποίο έχει περάσει και η ίδια, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι «Βλέπω έτσι από περιέργεια για να δω πώς ήταν  και τώρα μπήκα να δω και επεισόδια δικά μας, γιατί δεν είχα δει. Ήθελα να δω τα αγωνίσματα, πώς παίζαμε. Δεν ακούγαμε καν τον Λιανό να περιγράφει το παιχνίδι.

Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμαστε στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμαστε αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor. Η Μυριέλλα έχει πολύ ωραίο λόγο και μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Σαν να τους αρέσει ότι γίνεται αυτό το παιχνίδι».

 

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε ότι «Είμαι καλά. Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ», ενώ παραδέχτηκε ότι «Έχω μείνει πολύ καιρό μόνη μου. Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις».

Περισσότερα Εδω