Διαζύγιο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Νικόλα Φαράκλα. Μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» η δημοσιογράφος και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί,  με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να ξεκινά μια νέα καθημερινότητα με τις κόρες της στο σπίτι στο οποίο πρόσφατα μετακόμισε.

Η δημοσιογράφος του Mega μέσα από τα social media παρουσίασε το νέο της σπίτι στο οποίο ζει εδώ και λίγες εβδομάδες με τις δυο της κόρες. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ευρύχωρο σαλόνι του σπιτιού αλλά και τα δωμάτια των κοριτσιών της τα οποία αυτή την περίοδο διακοσμεί λεπτομερώς.

Δες το βίντεο:

Δες τις φωτογραφίες:

 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Έχω ξεκινήσει – προχωράω»

Τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας στο instagram το νέο της σπίτι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μοιραστεί τις σκέψεις της για το νέο της ξεκίνημα στη ζωή της, μέσα από μια ανάρτηση που προμήνυε τον χωρισμό της.

«Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλα αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ. Και αναρωτιέσαι, «από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;» και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι. Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει – και προχωράω» είχε γράψει στο instagram.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας παντρεύτηκαν στη Μύκονο στις 7 Σεπτεμβρίου 2013. Η δημοσιογράφος και ο γραφίστας έλαμπαν από ευτυχία με τους δικούς τους ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό τους. Στον γάμο του ζευγαριού το παρών «έδωσαν» και αρκετοί άνθρωποι από τον κόσμο των media.

Ένα μήνα πριν από την είδηση του χωρισμού, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε τηλεοπτικές δηλώσεις είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τις αναζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google » είχε πει τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 

Μετά την είδηση για τον χωρισμό της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην ζωή της, καθώς ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει με τα προσωπικά της.

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram/NDP

Περισσότερα Εδω