Με αφορμή τον πολυσυζητημένο καβγά του Snik με τον Light στα Mad Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης 22/6, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε «έξω από τα δόντια» στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από το Mega Καλημέρα τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά τόσο με το θέμα, όσο και με τους ίδιους τους τράπερς.

«Εγώ νιώθω ότι δεν υπάρχει σεβασμός, όχι προς το κοινό και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αλλά και προς τον εαυτό τους. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει αυτοσεβασμό δεν περιμένεις να έχει και για τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με δύο παιδάκια που τσακώνονται μεταξύ τους», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. 

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει, γιατί από τη στιγμή που είδαμε αυτές τις εικόνες είναι όλο άδικο. Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν μέχρι να τα πιάσει η τηλεόραση, τους ξέρανε τα παιδάκια που βλέπουνε youtube. Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που αξίζει τον κόπο να εστιάσουμε στο έργο τους», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Περισσότερα Εδω