Όλα δείχνουν πως η Ελίνα Παπίλα θα γίνει κεντρική παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1, μετά και την άρνηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου να κάνει εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους, σε σημείο που το μεσημέρι της Παρασκευής 17/2 εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές έξω από τα Κάπα studios.

Βέβαια, η εκπομπή «Open Weekend» κατάφερε να βρει την Ελίνα Παπίλα, η οποία ωστόσο κρατά σιγή ιχθύος όσον αφορά στα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

«Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμη. Έχω μπει σε έναν πολύ ωραίο κύκλο συζητήσεων και είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα. Με τη Βίκυ (Χατζηβασιλείου) γνωριστήκαμε για αυτή την εκπομπή. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της. Αυτή η εκπομπή που λες μακάρι να γίνει. Δεν έχω κάτι να σου πω. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να έχω; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Εδώ θα είμαι και θα σας τα πω όλα. Θα σας περιμένω εγώ την επόμενη φορά» ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Όπως είδαμε και στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η Ελίνα Παπίλα έκανε τα πάντα για να αποφύγει τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μάλιστα, υπήρξε και βανάκι της παραγωγής, το οποίο βοήθησε την παρουσιάστρια να «φυγαδευτεί» μετά το δοκιμαστικό της στον ANT1.

 

Περισσότερα Εδω