Πολλοί είναι και φέτος οι celebrities του εξωτερικού που επέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα, επιχειρηματίες και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Μεταξύ των διασήμων που διάλεξαν την Ελλάδα είναι και η  27χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Ελέτρα Λαμποργκίνι.

Το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο νησί των ανέμων με τον σύζυγό της, Afrojack. Το πραγματικό του όνομα είναι Nick van de Wal κατάγεται από την Ολλανδία και είναι DJ και παραγωγός δίσκων. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, όπου απολάμβανε το μπάνιο του. 

Οι δυο τους όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, χαλάρωσαν στις ξαπλώστρες τους κάνοντας ηλιοθεραπεία μέχρι να δύσει ο ήλιος, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους.

Ποια είναι η Ελέτρα Λαμποργκίνι

Η 27χρονη Ελέτρα Λαμποργκίνι είναι η εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini.

Η ίδια ωστόσο, δεν θέλησε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της οικογένειας, καθώς η showbiz ήταν κάτι που την είχε εξιτάρει από πολύ νεαρή ηλικία.

Η Ελέτρα Λαμποργκίνι λάτρις των social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με τις αναρτήσεις της, με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης στα ξένα Μέσα.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω