Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου έξω από τα στούντιο της εκπομπής “Breakfast @ Star”. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε αρχικά: «Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αλλά δεν τελείωσαν. Όλα καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και δεν μας απασχολεί το τι γράφεται. Από εβδομάδα θα έχω να σου πω κι άλλα».

Σχετικά με τη Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου. Ούτε είχα πει κάτι για τη Μαρία Κορινθίου, αν ακούσει την εκπομπή θα καταλάβει. Το μόνο που είχα πει χιουμοριστικά ήταν το «πάνω από το πτώμα μου» και καλά για να το ελαφρύνω γιατί δεν θέλω να γίνονται τέτοια».

«Το ιδανικό για εμάς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να μείνουμε, να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε δέσει ως ομάδα από την πρώτη στιγμή. Με βλέπεις έτσι γιατί η μικρή δεν ήθελε να πάει πρώτη φορά σχολείο. Όλα καλά, όλα στρώνουν» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Περισσότερα Εδω