Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλιά, για το εξώφυλλο του περιοδικού, Vogue Greece, το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Η εκρηκτική pop star, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», δηλώνει στο περιοδικό η Ελένη Φουρέιρα.

Πλέον η ίδια, νιώθει πιο σίγουρη για αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνει και δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό έκανε και το πρωί της Παρασκευής 27/1 όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισής της για το περιοδικό. Όπως θα δεις, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει στον καθρέφτη της, με κοντό μπλουζάκι και όπως θα δεις η κοιλιά της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Περισσότερα Εδω