Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Τετάρτης 24/3 για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα, το οποίο της ανήκει.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Το άλμπουμ, με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album από γυναίκα καλλιτέχνιδα της Ελλάδας, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams και πάνω από 150 εκατομμύρια YouTube views.

Η Ελένη Φουρέιρα, φανερά χαρούμενη γι’ αυτό που της συνέβαινε, γιόρτασε με την ψυχή της την επιτυχία της, ενώ στο πλευρό της είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πέρα από τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τους στενούς της συνεργάτες, η Ελένη Φουρέιρα είχε δίπλα της και τις δυο αδελφές της.

Οι δυο αδελφές της Ελένης Φουρέιρα που ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθόντουσαν διακριτικά λίγο πίσω από την εκρηκτική σταρ, και καμάρωναν για όσα έχει καταφέρει.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε μερικά στιγμιότυπα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω