Μια μικρή αναστάτωση προκλήθηκε ανάμεσα στις δυο εκπομπές του Open «Μεσημέρι με την Μάριον» και «Open Weekend» με την Μάριον Μιχελιδάκη και την Ελένη Τσολάκη αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα – όπως μετέδωσε και η εκπομπή «Τι λες τώρα!» – η καθημερινή εκπομπή του Open έδειξε πλάνα του γάμου του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια, τα οποία ωστόσο ήταν αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο.

Το τηλεοπτικό κοινό είδε την Ελένη Τσολάκη την επόμενη μέρα να αστειεύεται απευθυνόμενη στους τηλεθεατές πριν προβληθεί το βίντεο ότι είδαν ένα μέρος του την προηγούμενη ημέρα, ωστόσο η εκπομπή «Τι λες τώρα!» αποκάλυψε ότι η αναστάτωση έφερε ένα σωρό από τηλεφωνήματα για να «σωθεί» το κομφούζιο.

 

«Είναι πράγματι αποκλειστικό της δικής μας εκπομπής, γιατί μόνο η κάμερά μας βρέθηκε εκεί… Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Open Weekend έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να έχουν τις ακριβείς πληροφορίες. Όντως μετά από δυο ημέρες προσπάθειας βρήκαμε την ώρα και το μέρος» είχε τονίσει η Ελένη Τσολάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

 

Περισσότερα Εδω