Η Ελένη Ράντου, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στην υποκριτική, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο ξεκίνημά της αλλά και στην προσωπική της ζωή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη.

Η γνωστή ηθοποιός προτιμά το facebook προκειμένου να μας ενημερώσει για τα καλλιτεχνικά της νέα αλλά και να μοιραστεί τις απόψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελένη Ράντου, αυτή τη φορά πέρασε σε μια πιο… προσωπική ανάρτηση θέλοντας να μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων με την οικογένειά της. Η ηθοποιός στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της ανεβάζοντας στο facebook σχετική φωτογραφία από το σαλόνι της.

Πρόσφατα μάλιστα και η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνεργάστηκαν μαζί στην μουσική παράσταση «Κοινή Ησυχία».

«Δεν μπορείς να φανταστείς για να τους μαζέψω τι γινόταν! Και αυτό το θεωρεί αυστηρότητα, απλά ότι δούλεψα. Τι να πω; Είναι μια χορογραφία από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο, είναι σαν μουσικό κουτί. Όταν δουλεύεις εσύ σκληρά έχεις απαιτήσεις να δουλεύουν και οι άλλοι σκληρά και αυτό είναι λίγο… υπήρχε μια τριβή. Με συγκίνησε βαθιά γιατί ήταν έργο τέχνης», είχε δηλώσει η Ελένη Ράντου για τη συνεργασία τους.

Περισσότερα Εδω