Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη τηλεοπτική είδηση της σεζόν. Η παρουσιάστρια που την 1η Ιουλίου του 2020 αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό γύρω από το πότε θα επιστρέψει, αφού ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσα από το φακό.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Mega, στον τηλεοπτικό σταθμό από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα με νέους και παλιούς συνεργάτες στο πλευρό της.

Με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα έγινε η έναρξη της εκπομπής με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται μόνη της στο πλατό ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα – το κόκκινο άλλωστε αποτελεί το γούρι της-  και υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της αγαπημένης της κουμπάρας, Νατάσας Θεοδωρίδου.

“Θέλω να σας κάνω μια τεράστια σφιχτή αγκαλιά” είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη εμφανώς συγκινημένη.

“Μαζί θα είμαστε και σήμερα φυσικά. Πέντε μήνες οργανώνουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή εδώ τη στιγμή και αυτή εδώ τη στιγμή δε ξέρω τι να σας πω…, Όλους αυτούς τους μήνες μου λείψατε. Μου λείψατε. Και δεν το λέω έτσι, ξέρετε ότι εγώ δε λέω κάτι για να το πω, λέω αυτό ακριβώς που αισθάνομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου… Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει. Αν θυμάμαι καλά τόσο νωρίς είναι η πρώτη φορά…

Το Mega που μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και τα δικά του,.. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέσα σε αυτό… Σημασία έχει να ξέρετε ότι θα είμαστε μαζί τα μεσημέρια. Εγώ αυτό που ήθελα να είμαι πάντα είναι να είμαι το γλυκό σας χαμόγελο, η γλύκα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κανάλι που της έδωσε το ελεύθερο να οργανώσει την εκπομπή της ακριβώς έτσι όπως εκείνη ήθελε και ευχήθηκε σε όλους καλή τηλεοπτική σεζόν μιας και όπως είπε παρακολούθησε όλες τις τηλεοπτικές πρεμιέρες.

Αμέσως μετά στο πλατό μπήκαν και οι συνεργάτες της, η σταθερή αξία Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Γιάννης Μούτσος, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Περισσότερα Εδω